• 25% korting op ALLES met de code AUGUST
  • Vegan beauty en ecofriendly gifts
  • Gratis verzending vanaf €25,-
  • Bezoek onze winkel aan de Torenallee 60-02 in Strijp-S, Eindhoven

Mister33 Mencare producten voor eigentijdse en zelfbewuste jongemannen, en voor alle mannen die zich eeuwig jong voelen! Onze mannenverzorging is vrij van rommel (zoals parabenen, kleurstoffen, SLS, etc.) en bestaat uit hoogwaardige, pure ingrediënten. Mister33 producten worden geproduceerd in verschillende EU landen, zitten in milieubewuste verpakkingen, worden CO2 neutraal vervoerd en uiteraard niet getest op dieren.

Everyday shampoo

€ 11,00

Everyday shampoo

€ 11,00

Men's Master Energy Shampoo stimuleert je haargroei en vermindert haaruitval. Daarnaast krijgt dunner wordend haar meer volume. Voor wie wil weten hoe dat werkt: de sulfaatvrije shampoo bevat hop en een Phytochem hair loss SP®-complex voor algemene haarversterking. Dit SP-complex bevat: vitamine E, D-panthenol, biotine (vitamine B7), vitamine B6, saccharomyces-lysaat en zinkchloride. Cafeïne, hot pepper en kinine helpen de doorbloeding en de haargroei te stimuleren. Het product is vrij van rommel zoals parabenen, SLS, sulfaat en kleurstoffen

Detox Shampoo

€ 11,00

Detox Shampoo

€ 11,00

Men's Master Detox Shampoo voorkomt en vermindert roos en haaruitval. Voor wie wil weten hoe dat werkt: zinkpyrithion, mineralen en kliskruid helpen je om de haargroei te stimuleren en roos te bestrijden. De actieve kool en klei ontgiften, zorgen voor een peeling-effect en reguleren de talgafscheiding. Uitermate geschikt voor vettig haar. Het product is vrij van rommel zoals parabenen, SLS, sulfaat en kleurstoffen.