• Vegan beauty en ecofriendly gifts
  • Gratis verzending vanaf €35,-
  • Herfstactie! 15% korting op alle beautyproducten met de code HERFST

Avocado olie 100 ml

€ 5,85

Botanische naam: Persea Gratissima
Herkomst: Zuid-Afrika
Kleur: Varieert van lichtgroen tot donkergroen.
Geur: Fruitige smaak
Textuur: Romig en glad
Houdbaarheid: 1 jaar

De avocado komt oorspronkelijk uit Mexico en is voor zover we kunnen nagaan pas ergens in het begin van de 16e eeuw in Europa gebruikt.
Het grootste deel van de avocado-gewassen komt nog steeds uit Midden- en Zuid-Amerika en vele honderden jaren van selectief kweken en verschillende klimaten hebben verschillende soorten fruit geproduceerd.
Avocado-olie is geweldig voor de huid.
Het wordt gemakkelijk opgenomen en het zou helpen bij huidklachten zoals eczeem.
Het is ook goed voor de ouder wordende huid, omdat wordt aangenomen dat het de elasticiteit van de huid helpt verbeteren.
Onze Avocado Basisolie is afkomstig uit Zuid-Afrika en gemaakt via de koudgeperste extractiemethode.