• Vegan beauty en ecofriendly gifts
  • Gratis verzending vanaf €35,-
  • Herfstactie! 15% korting op alle beautyproducten met de code HERFST

Jojoba olie 100 ml

€ 14,25

Botanische naam: Simmondsia Chinensis
Andere namen: Buxus Chinensis, Deernut, Goatnut, Huile de Jojoba, Pignut, Simmondsia Californica.
Herkomst: Argentinië
Kleur: Jojoba-olie heeft een gouden kleur.
Geur: Licht Aardse Geur.
Textuur: Jojoba-olie is een lichte olie met de structuur van was
Houdbaarheid: 1 jaar

Jojoba-olie heeft veel positieve effecten.
De olie heeft ontstekingsremmende eigenschappen en zou goed werken bij artritis.
Het is ook geweldig voor de huid en heeft een positief effect op eczeem, droge huid, zonnebrand, psoriasis en schrale huid.

Jojoba-olie hydrateert onze huid en haar wanneer ons lichaam dit op natuurlijke wijze stopt.
Het is perfect om vuil, make-up en bacteriën van je gezicht te verwijderen.
Jojoba-olie voorkomt brandwonden door scheermesjes, wasachtige textuur elimineert de dreiging van scheerincidenten zoals snijwonden en scheerirritaties.