• Vegan beauty en ecofriendly gifts
  • Gratis verzending vanaf €35,-
  • Herfstactie! 15% korting op alle beautyproducten met de code HERFST

Hennepzaad olie 100ml

€ 5,70

 

Botanische naam: Cannabis sativa
Andere namen: Hennepolie
Herkomst: India
Kleur: Varieert van licht tot donker Groen
Geur: Flauw, Nootachtig
Textuur: Dunne en droge consistentie
Houdbaarheid: 1 jaar


Hennep wordt al jaren over de hele wereld gebruikt. Het is een zeer nuttige plant en wordt tot op de dag van vandaag nog steeds voor alles gebruikt, van vezels met een hoge treksterkte, plastic en brandstoffen tot bodemzuivering voor dierstrooisel en sieraden.
Het heeft letterlijk zoveel toepassingen dat ze niet allemaal op deze pagina passen.
Hennepzaadbasisolie zelf is net zo nuttig. In zijn verfijnde vorm wordt het over het algemeen gebruikt in cosmetische en persoonlijke verzorgingsproducten en in aromatherapie.
De olie is een geweldige huidbevochtiger.
Onze hennepzaad basisolie is afkomstig uit India en gemaakt via de koudgeperste extractiemethode.